Zwarte Bonen (Biologische)
Zwarte Bonen (Biologische)
Biologische zwarte bonen van de hoogste kwaliteit, te verwerken door een groot aantal verschillende recepten.
Daarom. De Notenshop.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.4 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Omschrijving
Biologische zwarte bonen
De zwarte bonen zorgen voor variatie in het anders kleurrijke bonenassortiment! Deze donkere bonen zijn rijk aan eiwitten, wat goed is voor spierherstel en -opbouw. Daarnaast bevatten de bonen veel vezels, wat goed is voor je darmen en een positieve werking heeft op je stoelgang. Naast deze voedingsstoffen, bevatten ze ook nog eens veel mineralen. Zwarte bonen zijn echt gezonde bonen!
Qua smaak kan je de zwarte boon vergelijken met de kidneyboon.
Voedingswaardes
Energie in kJ
1425
Energie in KCal
341
Vetten
1,42 g/100g
- Verzadigd
0,37 g/100g
Eiwitten
21,6 g/100g
Voedingsvezels
15,2 g/100g
Koolhydraten
47,1 g/100g
- Suikers
2,12 g/100g
Zout
0,01 g/100g
Extra informatie
SKU
6845
Merk
De Notenshop
Land van herkomst
China
Allergenen
Kan sporen bevatten van glutenbevattende granen, pinda, soja, noten en sesamzaad.
Bewaardadvies
Koel, droog en donker bewaren
Biologisch geproduceerd
Biologisch
Ingrediënten
zwarte bonen*.
*van biologische teelt.
Klantbeoordelingen
-
Prachtige zwarte bonenIemand die zoveel bonen eet als ik heeft ook graag wat afwisseling. En dat kan met deze lekkere zwarte bonen.
-
nog niet uitgeprobeerd maar zien er lekker uit.Ik ga deze bonen op een later tijdstip uitproberen en dan de recensie opmaken.
Zien er wel lekker uit
-
Goed productHet is fijn dat Notenshop zoveel verschillende soorten gedroogde bonen aanbiedt.
-
Super!
-
Moeilijk goede zwarte bonen bio te vindenSuer dat dit in het asortiment is , voor vegane burgers en vegane stoofpotten soms een echte meerwaarde , nu nog Tempeh maken ...ben benieuwd...