Cacaopoeder (bio)
Cacaopoeder biologisch. Rijk aan antioxidanten, mineralen en enzymen.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.4 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Cacaopoeder biologische
Onze cacaopoeder wordt gemaakt van de cacaoboon. Na de oogst worden de cacaobonen gedroogd, geroosterd en gemalen waardoor er een cacaomassa ontstaat. Deze massa wordt vervolgens geperst waardoor er poeder en boter ontstaat.
Onze biologische cacaopoeder is gealkaliseerd (ook wel Dutch processed). Dit betekent dat de cacao is behandeld met een alkalische stof om de zuurgraad te verlagen. Dit zorgt voor een mildere smaak, een donkerdere kleur en een betere oplosbaarheid in vloeistoffen.
Profiteer van onze voordelige bulkverpakking van 800 gram.
Over onze cacaopoeder
Cacaopoeder gezond
Er zitten ontzettend veel antioxidanten in cacaopoeder welke helpen vrije radicalen te bestrijden en het verouderingsproces tegen kunnen gaan. Hiernaast zit cacaopoeder boordevol mineralen en aminozuren welke ervoor zorgen dat je een 'gelukkig' gevoel krijgt van chocolade.
Cacaopoeder recepten
Cacaopoeder wordt vooral gebruik bij het bakken van cake, taarten en gebak. Daarnaast kun je het toevoegen aan muesli en granola of verwerken in smoothies of fruitshakes.
cacaopoeder* (10/12 gealkaliseerd).
*biologisch.
-
Hoogwaardige cacaoJe hebt er niet teveel van nodig, goede kwaliteit.
-
Standaard in huisDeze heb ik standaard in huis om in mijn overnight oats te doen. Lekker!
-
(H)eerlijk product.Dit product kan gebruikt worden in baksels.
-
LekkerWe gebruiken deze om zelf chocomelk te maken, overheerlijk! Of chocoladecake, gegarandeerd succes
-
Goede prijskwaliteitZoals heel veel producten van De Notenshop is ook dit weer een top product !