Tapiocameel (Biologische)
Tapiocameel (Biologische)
Tapiocameel biologisch om soepen en pap mee te binden. Je kunt er ook zelf kroepoek mee maken!
Daarom. De Notenshop.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.4 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Omschrijving
Tapiocameel biologisch
Tapiocameel is smakeloos en wordt gebruikt als zetmeel bij verschillende producten. Het is gemaakt van cassavewortel en is bij ons beschikbaar in witte korreltjes. Het meel bevat veel koolhydraten en een kleine hoeveelheid suikers, vezels, vetten en eiwitten.
Tapiocameel recepten
Dit meel kan gebruikt worden bij het maken van bijvoorbeeld pannekoeken. Ook is het een belangrijk bestanddeel van kroepoek en als bindmiddelen voor geneesmiddelen en dan voornamelijk voor tabletten zodat de poeder bij elkaar blijft. Daarnaast kun je het ook gebruiken om soepen en pap te binden.
Voedingswaardes
Energie in kJ
1367
Energie in KCal
322
Vetten
0 g/100g
- Verzadigd
0 g/100g
Eiwitten
0 g/100g
Voedingsvezels
0,9 g/100g
Koolhydraten
80 g/100g
- Suikers
4 g/100g
Zout
0,01 g/100g
Extra informatie
SKU
5023
Merk
De Notenshop
Land van herkomst
Vietnam
Allergenen
Kan sporen bevatten van glutenbevattende granen, pinda, noten en sesamzaad.
Bewaardadvies
Koel, droog en donker bewaren
Biologisch geproduceerd
Biologisch
Ingrediënten
tapioca zetmeel*.
*van biologische teelt.
Klantbeoordelingen
4.75 / 5
Gemiddelde uit 51 reviews
-
PrimaPrima tapiocameel, goede binding in glutenvrije baksels
-
Top productDit is onmisbaar om luchtig glutenvrij brood te bakken, in combinatie met andere glutenvrije meelsoorten.
-
GoodIt is a good tapiocameel. I think it is a good product.
-
GoedGoede kwaliteit tapiocameel, perfect voor in vegan baksels, vooral in glutenvrije broodjes handig
-
GlutenvrijMooie aanvuller voor glutenvrij brood of gebak.