Tala Cakevorm Rond (20 x 4,5 cm)
Een mooie stapeltaart is de ultieme droomtaart, maar heb je geen zin om taartlagen door te snijden? Gebruik dan deze speciale Tala bakvorm voor stapeltaarten! Dankzij de hoogte van 4,5 cm maak je de perfecte laagjes voor je stapeltaart. (20 x 4,5 cm)
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.4 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Tala Cakevorm Rond (20 cm)
Van bruidstaarten tot naked cakes, van Victoria Sponge cake tot drip cakes: met deze Tala bakvorm maak jij de perfecte laagjes voor elke stapeltaart. Met deze taartvorm zorg je ervoor dat alle laagjes even dik en groot zijn, waardoor stapelen wel erg makkelijk wordt! Dankzij de losse bodem haal je de taartlaag er bovendien makkelijk uit, zodat je niet bang hoeft te zijn dat hij breekt. De bakvormen van Tala Performance zijn gemaakt van hoogwaardig, robuust koolstofstaal. Dit ultrasterke materiaal geleidt warmte als geen ander, waardoor jouw taart perfect en egaal gaart. Het staal heeft bovendien een dubbele Whitford Eclipse antiaanbaklaag: de allerbeste coating die er te vinden is! De coating wordt namelijk aangebracht met de modernste technieken, waardoor de hele bakvorm een egale, perfecte antikleeflaag heeft. Hierdoor haal je de taart met gemak van de bodem af.
De Eclipse antiaanbaklaag is bovendien volledig PFAS-, BPA- en PFOA-vrij! Dankzij het sterke materiaal is de springvorm bestand tegen oventemperaturen tot 240°C. Je kunt de taart zelfs even laten afkoelen in de koelkast of bewaren in de vriezer! De antiaanbaklaag is veilig in gebruik met metalen keukengerei en na gebruik kan de bakvorm mee gewassen worden in de vaatwasmachine.
Tala
Tala is èèn van de oudste en meest geliefde Britse merken op het gebied van bakproducten, waar koks wereldwijd op vertrouwen sinds 1899. Het assortiment hoogwaardige bak- en kookproducten maken het koken makkelijker en leuker!
-
GemakkelijkI.p.v. 1 grote cake te maken en die dan door te snijden, gebruik ik nu de lagere bakvormen. Omdat ik glutenvrij bak valt het baksel sneller uit elkaar en is het moeilijker om iets door te snijden zonder dat het uiteen valt. Daarom zijn de lagere bakvormen handiger.