Pinda's ongebrand
Pinda's ongebrand en raw. Boordevol eiwitten en onverzadigde vetten waardoor ze super gezond zijn!
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.4 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Pinda's Ongebrand
Onze heerlijke ongebrande pinda's worden gebruikt door veel chefs en restaurants!
Pinda's gezond
Omdat deze pinda's ongebrand en onbewerkt zijn, zijn ze super gezond. Zo bevatten hierdoor nog veel van hun gezonde natuurlijk voedingstoffen zoals verschillende mineralen. Er zitten behoorlijk wat vetten in pinda's, maar meer dan de helft van deze vetten zijn onverzadigd waardoor pinda's juist heel gezond zijn. Daarnaast zitten er ook veel eiwitten in pinda's waardoor ze een echte aanrader zijn wanneer je veel sport. Eiwitten zorgen er namelijk voor dat je spieren sneller herstellen waardoor je meer spiermassa kunt opbouwen. Daarnaast kan het eten van pinda's je beschermen tegen hart- en vaatziekten.
Ongebrande pinda's verwerken
Deze pinda's zijn ongebrand waardoor ze anders smaken dan je misschien gewend bent. Ongebrande pinda's kunnen prima verwerkt worden in zuivelproducten en salades. Je kunt ze ook heerlijk verwerken in koekjes en gebak wanneer je ze fijn maakt. Het is niet erg lekker om pinda's ongebrand te eten maar je kunt ze ook zelf branden.
Probeer ook eens onze gebrande en gezouten pinda's, vliespinda's, doppinda's en suikerpinda's.
PINDA.
-
Zelf pindakaas maken.Bij zelfgemaakte pindakaas kies je zelf de ingrediënten.
Geen palmolie of toegevoegde suikers. -
Homemade snickersIdeaal om te verwerken in gerechtjes, minder geschikt om zo te snacken.
-
Heerlijk in repenIk kocht deze pinda's speciaal om zelf repen te maken. Ik ben heel tevreden met het resultaat. Prima kwaliteit en prijs.
-
Lekker!Ze smaken heerlijk in de granola, die ik zelf maal
-
Redelijk groot, eens gebakken heel lekker.Ik bak ze eerst in de oven, 18 minuten op 180 graden. Daarna zijn ze heel lekker om zo te eten, te verwerken in pindakaas of toe te voegen aan enkele gerechten!