Smaakt Maismeel Bio (400 gram)
Smaakt Maismeel Bio (400 gram)
De biologische maismeel van Smaakt kan voor diverse gerechten ingezet worden en is perfect voor het binden van sauzen en desserts.
Daarom. De Notenshop.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.4 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Omschrijving
Biologische maïsmeel van Smaakt
De maïsmeel van Smaakt is afkomstig van gecontroleerde biologische teelt en vrij van extra toevoegingen. Maïsmeel wordt gemaakt van hele vermalen maïskorrels. Het is niet een alledaags keukenproduct, maar je kan er toch heerlijke gerechten mee maken. Maak bijvoorbeeld een overheerlijke maïsomelet. Gebruik drie of vier eieren, verse groenten en een paar eetlepels maïsmeel. Mixen en bakken maar! Of gebruik het voor het maken van brood, pannenkoeken of als binding voor soepen en sauzen. Maïsmeel is een gezonde en verantwoorde vervanger voor tarwemeel.
Voedingswaardes
Energie in kJ
1510
Energie in KCal
356
Vetten
1,8 g/100g
- Verzadigd
0,25 g/100g
Eiwitten
7,5 g/100g
Voedingsvezels
3,6 g/100g
Koolhydraten
76 g/100g
- Suikers
0,30 g/100g
Zout
0,10 g/100g
Extra informatie
SKU
110973
Merk
Smaakt
Inhoud
400 gram
Allergenen
Kan sporen bevatten van gluten, pinda's, noten, sesamzaad.
Bewaardadvies
Koel, droog en donker bewaren
Biologisch geproduceerd
Biologisch
Ingrediënten
Maismeel* (*=biologisch).
Klantbeoordelingen
4.45 / 5
Gemiddelde uit 15 reviews
-
Te fijnIk vind de maïsmeel te fijn en licht van kleur
-
Dit meel voldoet zeker aan mijn verwachtingMooie kleur en goede kwaliteit!
Ik heb hier brood van gebakken. Dit brood is zeer lekker! Een mix van maïs met haver. Moet glutenvrij zijn! -
Glutenvrij bakkenIdeaal meel om glutenvrij brood, koekjes of cake te maken. Lekker en gezond.
-
FijnLekker voor piadine, maar ook interessant om een andere draai aan je brood te geven
-
Als verdikkingsmiddel.Deze gebruiken we om onze sauzen in te dikken. Bij de kersjes gebruiken we het ook om het sap te binden. Let wel op voor klonteren.