Kelp (Biologische)
Biologische kelp, een gezonde toevoeging aan een glas water of smoothie, maar ook geschikt voor het op smaak brengen van diverse gerechten. Rijk aan mineralen en vitaminen.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.4 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Biologische kelp
Kelp is afkomstig van een van de meest voedzame planten die in de zee groeit. Kelp is een verzamelnaam voor verschillende soorten zeewier. Deze varianten groeien met name in ondiepe gedeeltes van de zee. In vergelijking met spirulina en chlorella is het een beetje een vergeten zeegroenten geworden. Dit terwijl eigenlijk heel veel te bieden hebben.
Kelp is rijk aan vitaminen en mineralen. Zo bevat het onder andere een ruime hoeveelheid vitaminen uit het B-complex. Waaronder vitamine B2 en B6. Daarnaast is onze kelp is afkomstig van de biologische teelt en daarmee vrij van extra toevoegingen. Het bevat ongeveer 650 mg/kg jodium.
Kelp gebruiken
Kelp is oplosbaar en daardoor gemakkelijk te mengen door je favoriete smoothie of sapje. Ook is kelp uitermate geschikt voor het op smaak brengen van bijvoorbeeld een soep of een salade.
Raadpleeg uw huisarts voor gebruiksadvies.
kelp*.
*van biologische teelt.
-
TopGoede producten en snelle levering.
-
eigenlijk los als poeder niet te etenIk nam reeds kelp van Veridian in tabletvorm. Dat was zeer goed. Ik zou als ik jullie was dit ook zo aanbieden. De smaak van de losse kelp doet ALLE andere dingen naar de kelp smaken. In mijn ogen afrader voor in elke combinatie, jammer. En puur: nachtmerrie volgens mij, ik probeer het zelfs niet.
-
Perfect!Handig als poeder :)
Dient ook in een detox bad ;)
Erg blij mee, bedankt! :) -
PerfectGood price and quality. I use it as a food supplement. I recommend this product.
-
De verpakking is helemaal prima.De smaak is prima, ik die het in yoghurt, onder een ei of in brood, dat ik zelf bak.