Cacaopoeder (bio)
Met cacaopoeder haal je de heerlijke smaak van chocolade in huis, perfect voor elke heerlijke creatie!
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.4 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Cacaopoeder (bio)
Onze cacaopoeder wordt gemaakt van de cacaoboon. Na de oogst worden de cacaobonen gedroogd, geroosterd en gemalen waardoor er een cacaomassa ontstaat. Deze massa wordt vervolgens geperst waardoor er poeder en boter ontstaat.
Dit biologische cacaopoeder is gealkaliseerd (ook wel Dutch processed). Dit betekent dat de cacao is behandeld met een alkalische stof om de zuurgraad te verlagen. Dit zorgt voor een mildere smaak, een donkerdere kleur en een betere oplosbaarheid in vloeistoffen.
Cacaopoeder wordt vooral gebruikt bij het bakken van cake, taarten en gebak. Daarnaast kun je het toevoegen aan muesli en granola of verwerken in smoothies of fruitshakes.
cacaopoeder* (10/12 gealkaliseerd).
*biologisch.
-
Goede cacao!Goede cacao. Lekker in de melk of om hazelnoot/ cacaopasta te maken. In een handige afsluitbare verpakking.
-
Hoogwaardige cacaoJe hebt er niet teveel van nodig, goede kwaliteit.
-
Standaard in huisDeze heb ik standaard in huis om in mijn overnight oats te doen. Lekker!
-
(H)eerlijk product.Dit product kan gebruikt worden in baksels.
-
LekkerWe gebruiken deze om zelf chocomelk te maken, overheerlijk! Of chocoladecake, gegarandeerd succes