Arrowroot Poeder (Biologische)
Arrowroot Poeder (Biologische)
Arrowroot poeder biologisch. Zetmeel wat veel gebruikt wordt voor cake, pudding en gelatine.
Daarom. De Notenshop.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.4 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Omschrijving
Arrowroot poeder biologisch
Arrowroot powder ofterwijl pijlwortel is een zetmeel vorm welke makkelijk verteerbaar is. Deze poeder wordt al eeuwen lang gebruikt als basisvoedsel en werd vroeger ook gebruikt om papier mee te kunnen maken. Onze arrowroot is afkomstig uit India en is biologisch geteeld. Het poeder bevat veel koolhydraten en een aantal voedingsvezels en eiwitten.
Arrowroot gebruiken
Deze poeder wordt in supermarkten vervalst door aardappelzetmeel. Het is een geurloze zetmeel welke na het koken enigszins een geur krijgt. Arrowroot wordt veel gebruikt om bijvoorbeeld cake, pudding en biscuits te maken.
Voedingswaardes
Energie in kJ
1495
Energie in KCal
357
Vetten
0,1 g/100g
- Verzadigd
0 g/100g
Eiwitten
0,3 g/100g
Voedingsvezels
3,4 g/100g
Koolhydraten
84,8 g/100g
- Suikers
0 g/100g
Zout
0 g/100g
Extra informatie
SKU
5022
Merk
De Notenshop
Land van herkomst
India
Allergenen
Kan sporen bevatten van glutenbevattende granen, pinda, noten en sesamzaad.
Bewaardadvies
Koel, droog en donker bewaren
Biologisch geproduceerd
Biologisch
Ingrediënten
arrowroot poeder*.
*van biologische teelt.
Klantbeoordelingen
4.7 / 5
Gemiddelde uit 52 reviews
-
Goed bindmiddelIk gebruik deze voor het binden van mijn sauzen en dat doet het prima. Goede kwaliteit.
-
Do the jobBetter than from the organic store, I use this powder instead of corn meal
-
GoedGoede prijs-kwaliteit verhouding van dit product
-
Prima productOok deze poeder is prima van kwaliteit en een super product.
-
Super als bindingsmiddelWij verdikken hier sauzen mee, in plaats van een roux te maken (allergie aan tarwe en koemelk/boter). Met arrowroot kan je alle kanten uit, het verdikt heel goed sauzen, en is smaakloos. Bovendien is het ook gezond om te gebruiken.