Psylliumvezel Poeder (Biologische)
Psylliumvezel Poeder (Biologische)
Biologische psylliumvezel poeder, verpakt in een handige hersluitbare verpakking van 600 gram.
Daarom. De Notenshop.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.4 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Omschrijving
Biologische psylliumvezel poeder
Psylliumvezel poeder, ook wel vlozaadvezel poeder genoemd, is afkomstig van de Pantago Ovata en is 100% natuurlijk en afkomstig van de biologische teelt. Van de Pantago Ovata worden vervolgens de zaden en de zaadhuiden geoogst, gedroogd en fijngehakt. De vezels die vervolgens overblijven worden fijn gemalen tot poeder.
Psyliumvezels hebben de eigenschap dat ze vocht opnemen, wat zou kunnen bijdragen in de bevordering van de stoelgang. Daarnaast is vlozaadvezel poeder uitermate geschikt wanneer je graag glutenvrij wilt bakken.
Voedingswaardes
Energie in kJ
779
Energie in KCal
193
Vetten
1,1 g/100g
- Verzadigd
0,1 g/100g
Eiwitten
1,8 g/100g
Voedingsvezels
82,7 g/100g
Koolhydraten
2,7 g/100g
- Suikers
0,2 g/100g
Zout
0,3 g/100g
Extra informatie
SKU
5905
Merk
De Notenshop
Land van herkomst
India
Allergenen
Kan sporen bevatten van glutenbevattende granen, pinda, noten, mosterd en sesamzaad.
Bewaardadvies
Koel, droog en donker bewaren
Biologisch geproduceerd
Biologisch
Ingrediënten
psylliumvezel poeder*.
*van biologische teelt.
Klantbeoordelingen
4.65 / 5
Gemiddelde uit 46 reviews
-
Fijn poeder.Dit poeder heeft een fijne structuur zodat deze goed mengt in het deegbeslag.
Deze vezels doen goed zijn werk, namenlijk ze maken het brood zacht van structuur. -
Goed productIk gebruik liever de vezels ipv het poeder, maar dit is een prima vervanger.
-
Goed!Super om zelfgemaakte shakes in te dikken
-
VezelZowat overal inzetbaar als extra vezel.
-
TopHandig om smoothies of shakes mee in te dikken